Even voorstellen

Mijn naam is Dicky Meijer en ik ben psycholoog en therapeut. Sinds 2019 ben ik KOPP therapeut. In 2016 ben ik mijn therapeuten praktijk begonnen in Nagele onder de naam DHM. Inmiddels is mijn praktijk uitgebreid naar een tweede vestiging in Emmeloord.

Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in hoe het kan dat mensen psychische klachten krijgen en hoe ze er weer vanaf kunnen komen. Toen ik ongeveer 12 jaar was zag ik dat er mensen waren die niet snel boos en verdrietig werden. Dat wilde ik ook. Ik noem dat veerkracht. Dit heeft tot een lange zoektocht geleid die mij uiteindelijk naar Berry Rijkers van Repairing Balance heeft geleid.

Verder ben ik vrijwilliger bij MIND Naasten Centraal de belangenvereniging voor naasten van mensen met psychiatrische problemen en of verslaving. Voor MIND Naasten Centraal ben ik actief in de Noordoostpolder en geef ik voorlichting aan bijvoorbeeld zorgverleners. Ik ben actief bij de werkgroep Psysalon en andere activiteiten die te maken hebben met het herstel van mensen met een psychiatrisch probleem.

Ook ben ik verbonden als docent/trainer aan de academie Repairing Balance en mede auteur van het Repairing Balance werkboek en de handleiding. De academie Repairing Balance leidt professionals op tot Repairing Balance coach/therapeut.

Uit ervaring weet ik wat het is om op te groeien met een ouder met psychische klachten. Dankzij mijn studie psychologie en opleiding tot Repairing Balance therapeut heb ik de emotionele lading van mijn jeugd op kunnen lossen. Deze ervaringen zet ik in bij mijn werk, zodat jij ook kunt gaan leven in plaats van overleven…

Lees meer

Neem gerust contact met mij op:

drs Dicky Meijer
06 23 79 55 05

info@kopptherapeut.nl